Home    About us    Certificari    Referinte    Cerere de oferta    Contact    Noutati
     
  UPS
     
Infinity EVO 3100
10 - 15 -20 KVA
Infinity EVO 3300
de la 10 la 40 kVA
HYPERION EVO
de la 200 la 300 KVA
THETYS EVO
de la 60 la 160 KVA
TITAN EVO
de la 400 la 800 KVA
HALLEY E
de la 100 la 160 KVA
   

HYPERION EVO de la 200 la 300 KVA

 

Dimensiunile reduse a gamei HYPERION EVO 200 – 250– 300Kva sunt uimitoare, chiar si cu transformator de separatie inclus pentru a asigura separatie galvanica intre partea de curent continuu si cea de curent alternativ. Aceasta caracteristica face manevrarea usoara si o reducere consecventa a amprentei la sol si costului de instalare.

Redresorul IGBT de inalta frecventa are comutatie optimizata, ceea ce rezulta intr-un semnal sinusoidal de intrare independent de semnalul disponibil. Factorul de putere la intrare, care este aproape de 1, face din Hyperion solutia ideala pentru a functiona alaturi de sisteme degeneratoare, permitand o dimensiune mai mica a echipamentului, fata de sistemele vechi.

HYPERION EVO are un nou sistem de racire care permite acestuia sa fie asezat lipit de un perete. Aceasta caracteristica plus accesul facil la toate componentele interne permit o mentenanta rapida tinand cont ca permite accesul doar prin partea frontala. Eficienta ridicata (<94%), asigura economie de energie din prima zi de functionare : instalarea, sau inlocuirea echipamentelor de generatie veche, cu un UPS avansattehnologic, ca Hyperion Evo,ofera o economie instanta in ceea ce priveste rata de consum pentru racire, si tinand cont de puterea mare de lucru, costurile de climatizare a incaperii unde se afla UPS-ul.

   
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2012 HOLLROM CONSULTING & TRADING
Toate drepturile rezervate