Home    About us    Certificari    Referinte    Cerere de oferta    Contact    Noutati

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

   Service
 
Cu un personal calificat Hollrom este in masura sa rezolve in cel mai scurt timp toate problemele aparute in functionarea produselor furnizate, daca acestea apar, reusind astfel sa minimizam timpul de nefunctionare al acestora. Bazandu-ne pe o echipa de profesionisti extrem de mobila si flexibila, suntem capabili sa asiguram service in toata tara, cu un timp de interventie extrem de scurt.

Inspectii la sediul clientului :
Servicii consultative, care vizeaza asigurarea celui mai bun cadru de lucru si o functionare ireprosabila pentru solutia clientului.

Punerea in functiune :
Inginerii nostri asigura instalarea si punerea in functiune a echipamentelor si le asigura functionarea in scopul propus, efectuand toate verificarile necesare inainte de predarea sistemului.

Operatiuni preventive de intretinere:
Curatarea echipamentului, verificarea instalarii si a mediului de operare, inspectiile mecanice, masuratorile si reglajele, verificarea sistemului, analizarea evidentei evenimentelor si orice alte actiuni necesare sau reparatii eventuale. De obicei, aceste operatiuni sunt efectuate o data pe an, daca nu se solicita altfel.

Raportari:
În urma fiecarei vizite de intretinere, fie ca este o vizita de rutina sau o solicitare de urgenta, veti primi un raport complet al defectunilor si al masurilor intreprinse pentru remedierea acestora.

Prelungirea garantiei:
În baza unui contract de service incheiat cu noi, puteti prelungi garantia tuturor produselor achizitionate de la Hollrom.

Analizarea calitatii alimentarii:
Pe masura ce timpul trece, sarcinile din retea se pot modifica. Retelele pot suferi de asemenea modificari. Inginerii nostri pot analiza calitatea energiei cu care este alimentat echipamentul dumneavoastra si va pot sugera remedieri ale situatiei, daca este necesar.
 
   
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2012 HOLLROM CONSULTING & TRADING
Toate drepturile rezervate