Home    About us    Certificari    Referinte    Cerere de oferta    Contact    Noutati
     
  Soft-Startere
     

   Soft-Startere

 

Soft-Starter HSS-DC pentru motoare electrice asincrone trifazate cu rotorul in scurtcircuit de la 3,7 kW la 800W.
Daca un motor electric nu este protejat adecvat, schimbarile bruste ale cuplului motor si ale vitezei de rotatie care apar in timpul proceselor de pornire si oprire, vor genera socuri atat motorului, cat si echipamentului actionat de acesta.

Cu timpul, acestea vor duce la uzarea mecanica prematura a cuplajelor, angrenajelor, benzilor rulante etc. Procesele de pornire sau oprire abrupte pot duce, de asemenea, si la distrugerea bunurilor manevrate cu ajutorul motoarelor electrice. De aceea, a devenit o necesitate folosirea Soft-Starterelor.

Aceste echipamente controleaza tensiunea la pornirea si oprirea motoarelor, pentru a asigura accelerarea, respectiv decelerarea lina. Astfel,  efectele nedorite ale pornirilor si opririlor bruste sunt eliminate.
HSS-DC este un Soft de inalta performanta, cu caracteristici software unice si sofisticate. Experienta in domeniu a producatorului, impreuna cu puternicul Microprocesor “Intel” incorporat, ofera utilizatorului numeroase facilitati care acopera o mare plaja de aplicatii.

 
 
   
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2012 HOLLROM CONSULTING & TRADING
Toate drepturile rezervate