Home    About us    Certificari    Referinte    Cerere de oferta    Contact    Noutati
     
  UPS
     
Infinity EVO 3100
10 - 15 -20 KVA
Infinity EVO 3300
de la 10 la 40 kVA
HYPERION EVO
de la 200 la 300 KVA
THETYS EVO
de la 60 la 160 KVA
TITAN EVO
de la 400 la 800 KVA
HALLEY E
de la 100 la 160 KVA
   

THETYS EVO de la 60 la 160 KVA

 

Datorita faptului ca ofera conversie dubla on-linecu transformator de separatie la iesirea invertorului;
THETYS EVO 60 – 160 kVA ofera izolatie galvanica intre partea de current continuu si cea de current alternative ca standard, si asigura o excelenta performanta in ceea ce priveste raspunsul dinamic. Prin folosirea unui redresor IGBT cu o tehnologie inovativa de absorbtie sinusoidala, este capabil de a reduce mult distorsiunile armonice(THDI<3%) si de a avea un factor de putere al curentului absorbit la intrare aproape de 1 (>0.99). Aceste caracteristici il fac foarte compatibil cu orice consumator al UPS-uluifara a necesita instalarea unor filtre aditionale. 

Mai mult, TETHYS EVO se adreseaza nevoii de a diminua costuri de operare ale celor mai avansate sisteme de calcul datorita dimensiunilor compacte si constructiei eficiente, ceea ce ii permite sa atinga o eficienta mai mare de 94%. Acesta poate fi asezat langa un perete si alte tablouri electrice fara reducerea performantei datorita unui sistem de racire foarte eficient. UPS-ul este dotat cu o interfata intuitiva si usor de folosit, cu panou mimic si afisaj LCD si include o gama larga de optiuni de conectivitate, facand foarte facila folosirea si controlul acestuia in diverse instalatii.

THETYS EVO
 este de asemenea disponibil si in configuratii paralele pentru a obtine redundanta si a creste capacitatea, acesta fiind usor de instalat datorita tehnologiei “parallel ready” car eeste o dotare standard a echipamentului.

   
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2012 HOLLROM CONSULTING & TRADING
Toate drepturile rezervate